ویلای فوق 4 خوابه (2 خواب مستر) دوبلکس دارای استخر و جکوزی آب گرم و بسیار شیک و نوساز رو به دریا می باشد.
این ویلا دارای امکانات تفریحی اعم از استخر آب گرم با تصفیه آب بیست و چهار ساعته و جکوزی آب گرم میز بیلیارد میز پینگ پنگ فوتبال دستی و.. برای هر نوع سلیقه می باشد.
امکانات ویلا:
کف سرامیک فرش, تلوزیون ال سی دی, سیستم صوتی, باربیکیو.
تراس در طبقه دوم رو به دریا و محلی دنج برای شب نشینی
چهارخواب و همه خوابها مجهز به کولر اسپیلت, محیطی آرام و ساحلی.
1 سرویس ایرانی و 3 سرویس فرنگی و حمام, پارکینگ , آشپزخانه اوپن با تمام وسایل لازمه.
چشم انداز
نوع ملک
حریم خصوصی و امنیت
امکانات
بخش های مرتبط
دیدگاه مسافران
دوشنبه 04 بهمن 1400
دوش داخل استخر خراب بود و فقط آب سرد داشت.
شب آخر باران و طوفان بود، از سقف آب میچکید و وسایلمون داخل اتاق خیس شد، درب پشت بام که ورودی تراس بود قفل نداشت و آن شب باد میزد باز میشد و ویلا سرد سرد شده بود و عدم پاسخگویی میزبان در شب اخر از همه بدتر بود.
اما آب استخر گرم و خوب بود.
پنج شنبه 27 خرداد 1400
-از نظر کیفیت و تمیزی ویلا بسیار عالی بود
-برخورد پرسنل بسیار مودبانه
-ساحل اون قسمت منطقه ممنوع شنا بود به همین دلیل بشدت محله و ساحل خلوت و ساکتی بود
-کمبود مراکز خرید در محل نزدیک اقامت
یکشنبه 28 مهر 1398
در مورد ویلای مذکور با کد 205 که متاسفانه ما به مدت چهار شب اجاره کرده بودیم باید عرض کنم بنده به شدت گله مند هستم تمام موهای ما بعد از روز دوم استفاده از این استخر سوخته و ریخته😔، بنده از مسئولین محترم تقاضا دارم رسیدگی کنند که خدایی نکرده اتفاق ناگواری برای کودکان یا افراد مسنی که از این استخر استفاده میکنند نیافتد.
در مورد سیفون تمام سرویس بهداشتی های فرنگی این ویلا هم باید بگم همگی مشکل داشتند و نمیشد استفاده کرد،
و تلویزیون و اون باند خوشگلی که به ظاهر به نمایش گذاشته شده بود بدون استفاده بود، حتی زمانی هم که تماس گرفتیم بیایند درست کنند جواب درستی به ما ندادند 😔
سه شنبه 04 تیر 1398
تمیزی ویلا مناسب بود. وسایل داخل ویلا و امکانات تفریحی و رفاهی خیلی خوب بود. همه اتاقها و پذیرایی اسپیلت داشت و سیستم سرمایشی مناسب ود. مبلمان و وسایل داخل ویلا به ویژه یخچال نو و تمیز بود. آب استخر هم تمیز و شفاف بود. در کل واسه حدود 8 نفر با توجه به قیمتش پیشنهاد خیلی خوبی هست.
با تشکر از خانم نادری و پرسنل مودب ایشون.