اجاره ویلا استخردار بندر انزلی کد 13916 ویژه

گیلان - بندر انزلی   بندر انزلی - بشم - کوچه جهان تکنیک
ویلایی
8 تا 10 نفر
4 اتاق در 2 طبقه
300 متر

امکانات ویلا شامل
استخر سرپوشیده و روباز با عمق 160 /180
‎300 متر زیر بنا
‎4 خواب
‎رو به دریا ♦️
♦️پارکینگ و حیاط سرسبز♦️
♦️فوتبال دستی♦️
♦️میز بیلیارد♦️
♦️آلاچیق♦️
♦️استخر 8 m♦️

قیمت اعلام شده مربوط به روزهای عادی و تا سقف ظرفیت نرمال میباشد و قیمت در روز های آخر هفته، تعطیلات، مناسبت ها، ایام نوروز و یا نفرات بیش از ظرفیت نرمال، افزایش می یابد.
آخرین ویرایش: 2 ماه و 19 روز قبل
تاریخ درج آگهی: 1 سال و 6 ماه و 22 روز قبل

درخواست با موفقیت ثبت شد

درخواست شما با موفقیت برای آگهی دهنده این ملک ارسال شد و ایشان با شما تماس خواهند گرفت.در صورت عدم تماس ایشان، ملک دیگری را انتخاب نمایید.

چشم انداز

ویو به جنگل
ویو به دریا
ویو به دریاچه
ویو به رودخانه
ویو به روستا
ویو به شهر
ویو به کوهپایه
ویو به کوهستان

نوع ملک

استخر دار
جنگلی
چسبیده به دریا
نزدیک دریا
ییلاقی - کوهستانی

حریم خصوصی و امنیت

داخل شهرک
دارای سرایداری
دربست
غیر دربست

امکانات

آب نما
اتوی لباس
اجاق گاز
آسانسور
استخر روباز
استخر سرپوشیده
آلاچیق
آنتن گیرنده TV
آنتن‌دهی4G
باربیکیو
بخاری گازی
پارکینگ
پکیج دیواری
پنکه سقفی
تخت خواب
تخته نرد
تراس - بالکن
تصفیه آب شرب
تلویزیون
جاروبرقی
جکوزی
چای ساز
حمام
حیاط
دوش داخل حیاط
زمین بازی کودکان
زمین بدمینتون
زمین تنیس
زمین فوتبال
زمین والیبال
سرویس ایرانی
سرویس فرنگی
سشوار
سونا
سیستم صوتی
شوفاژ
شومینه گازی
شومینه هیزمی
صندلی ماساژور
ظروف آشپزخانه
فضای سبز
فوتبال دستی
کابینت
کنسول XBOX یا PS
کولر آبی
کولر اسپلیت
کولر گازی پنجره‌ای
ماشین ظرفشویی
ماشین لباسشویی
مایکروفر
مبلمان
میز بیلیارد
میز پینگ پنگ
میز شطرنج
میز ناهارخوری
وسایل بدنسازی
یخچال

بخش های مرتبط

دیدگاه مسافران


angry
0915157XXXX
شنبه 12 شهریور 1401
با سلام
ما یک گروه خانوادگی 13 نفره در گروه های سنی مختلف، از 7 تا 88 سال بودیم که از دو شهر مختلف به شهر زیبای بندر انزلی و دیگر شهرهای استان زیبای گیلان سفر کردیم. در مجموع 5 شب در این اقامتگاه ( و نه ویلا) اقامت داشتیم. چند نکته ی مثبت وجود داشت که اجمالا عبارتند از: ادب و نزاکت سرایدار ساختمان آقای جمشید، تمیز بودن محل، نسبتا نو بودن وسایل و لوازم .
اما ذکر چند نکته ضروری میباشد:
1. در این ساختمان کلا یک استخر وجود دارد و آن هم سرپوشیده و به عمق یک متر و نیم است.
2. چیزی به نام تراس یا بالکن وجود خارجی ندارد.
3. فضای سبز اقامتگاه عبارت است از حدود 4 تا 5 اصله درخت کاج سوزنی یک ساله به ارتفاع 80 سانتیمتر
4. محل این ساختمان در نزدیکی تقاطع کمربندی بندر انزلی با جاده ی رضوان شهر میباشد. این ساختمان با یک راه فرعی غیر اسفالت، در فاصله ی حدودا 30 متری جاده اصلی، در پشت یک ردیف کامل از مراکز تعویض روغن، آپاراتی، تراشکاری، تعمیر موتورسیکلت و دیگر خدمات فنی قرار میگیرد. یک بقالی در فاصله حدودا 100 متر و یک سوپر با تنوع خوب کالا و دو نوع میوه و پیاز و سیب زمینی به نام سوپر نشاد در فاصله 200 متری قرار گرفته اند.
5. استخر این ساختمان دارای سیستم تصفیه خانه ی شنی با پمپ های تخلیه و سیستم گرمایش از نوع ایران رادیاتور 36 هزار میباشد. از آنجایی که مالک محترم دقت زیادی به امر نظافت آب میورزند، علاوه بر سیستم تصفیه، یک عدد قرص کلر 200 گرمی آنزیم دار 90 درصد نیز به این استخر سرپوشیده در روز دوم ورود اضافه گردید و در نتیجه کلیه کسانی بود که در استخر شنا کرده بودند دچار علایم شدید حساسیت آلرژیک شدیم. پس از اطلاع و اعتراض، قرص 200 گرمی که احتمالا فقط 10 گرم آن چنین عواقبی داشت برداشته شد. 24 ساعت بعد و شب قبل از ترک اقامتگاه، دوباره علایم فوق در افراد ظاهر شدند که لاجرم متوجه استفاده مجدد از نصف قرص شدیم، با این تحلیل که آب باید برای گروه بعدی شفاف و تمیز بماند!